Politica de Retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care intram in posesia produselor returnate. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

La APIVEST.ro puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

 • In cazul in care a fost folosit produsul poate fi returnat daca nu este deterioarat;
 • Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de APIVEST.ro

Coletele cu Ramburs nu vor fi primite fara nicio exceptie!

Expediati produsele la adresa strada Vrancei, nr. 64 – ARAD, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Procedura de returnare a produselor:

sau

 • Ne puteti anunta telefonic la 0742.195.604 sau prin email la [email protected], specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul

sau

 • Optional puteti completa formualrul de mai jos:
  Nume complet
  Adresa de email
  Numar de telefon:
  Numarul Facturii:
  Factura aferenta comenzii din care fac parte produsele pentru care se doreste returul
  Produse:
  Produsele din comanda daca nu este vorba de retur pentru intreaga comanda
  Motivul returului: – camp facultativ
  Doresc inlocuirea produselor / Doresc returnarea banilor
  Detalii aditionale (daca doriti sa ne ajutati sa ne imbunatatim calitatea serviciilor)

In cazul in care doriti informatii suplimentare sau aveti neclaritati privind clauzele sau procedura de returnare ne puteti contacta prin e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site.