Informatii Livrare

 

Pregatirea comenzii
Produsele comercializate de catre SC AUTOMIR ONLINE SRL pe site-ul APIVEST.ro, vor fi livrate oriunde in ţară prin companiile GLS sau FAN Courier. Comenzile date pe APIVEST.ro pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Termeni de livrare
Termenul de livrare este de 24 -48 ore in zilele lucratoare, în funcţie de stocurile existente şi destinatia fiecarui colet, după cum urmează:

  • Comenzile înregistrate sâmbătă, duminică şi de sărbatori legale vor fi livrate începând de luni/ prima zi lucrătoare, conform celor de mai sus.
  • Programul de livrare este de luni – vineri între orele 09:00 şi 17:00. Se pot efectua livrări şi sâmbătă, doar în cazul in care aţi menţionat expres acest lucru la plasarea comenzii.
  • Toate produsele comercializate de SC AUTOMIR ONLINE SRL pe site-ul APIVEST.ro, sunt noi şi livrate în ambalajul original al producătorului. Produsele sunt sigilate şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la primirea lor de către dumneavoastră. Constatările referitoare la integritatea coletelor se vor face in prezenţa agentului curier. Orice reclamaţie ulterioara nu va fi luată în considerare. APIVEST.ro nu poate fi ţinut responsabil de termenele de livrare de mai sus în cazul unor evenimente ce nu ţin de controlul sau, cum ar fi (fara a se limita la): cazuri de forţa majoră (cutremure, inundaţii etc.), intervenţii ale autorităţilor de stat, greve etc.
  • Comenzile vor fi efectuate la adresa trimisa de dumneavoastra la plasarea comenzii pe site. Orice cost cauzat de menţionarea unei adrese greșite sau incomplete va fi suportat de dumneavoastra.

Taxe de transport
Taxele de transport vor fi calculate automat de catre platforma in momentul completarii adresei de livrare, in sectiunea de finalizare comanda.

Preluarea coletelor

ATENTIE! Atunci cand preluati coletul de la curier, verificati ca el sa nu prezinte urme de deteriorare. In cazul in care coletul prezinta urme de deteriorare, curierul este OBLIGAT sa intocmeasca un proces verbal, pentru eventuale despagubiri.

Eventuale reclamatii

  • Reclamatiile se fac la numarul de telefon 0742.195.604 sau pe email [email protected] si se rezolva in cel mai scurt timp posibil
  • In cazul reclamatiilor cu privire la eventualitatea coletelor deteriorate, acestea vor fi trimise pe adresa de email, insotite de poze

NOTA: In absenta procesului verbal de constatare a daunelor sau in lipsa semnaturii reprezentantului firmei de curierat, reclamatiile ulterioare nu pot fi luate in evidenta datorita lipsei de dovezi care sa incrimineze modalitatile necorespunzatoare de transport, vina pentru eventualele daune apartinand in totalitate DESTINATARULUI coletului